Американський актор Меттью МакКонахі зізнався, що його згвалтували в 15 років

Американський актор Меттью МакКонахі зізнався, що його згвалтували в 15 років
Читать на русском

Цій ситуації актор присвятив цілий розділ своєї автобіографії.

50-річний оскароносний актор, режисер, сценарист і продюсер Меттью МакКонахі, відомий своїми ролями у фільмах "Далласа Клуб Покупців", "Вовк з Уолл-Стріт", "Інтерстеллар", "Джентльмени", в своїх мемуарах "Зелені вогні" розповів про згвалтування, яке він пережив в 15 років. Про це APnews повідомляє з посиланням на Mirror.

За словами МакКонахі, його вперше змусили зайнятися сексом у віці 15 років. "Я був впевнений, що потраплю в пекло через інтиму до шлюбу", - писав актор. Більш того, вже у віці 18 років, коли МакКонахі знепритомнів в фургоні, до нього не давав спокою чоловік. Проте, МакКонахі заявив, що впорався з проблемою і його минуле ніяк не відбивається на сьогоденні.

До виходу автобіографії актор не розповідав про цей епізод свого життя, однак найбільш проникливі шанувальники актора могли б здогадатися. Адже МакКонахі завжди був активним учасником благодійних заходів проти насильства.

Крім шокуючої історії про зґвалтування, в книзі оскароносного актора багато розповідається і про його родину. Так, виявилося, що батько Меттью загинув від інфаркту під час заняття сексом. "Він завжди говорив нам з братами: тільки ваша мама зможе мене вбити. Так і сталося - він помер в її обіймах", - прокоментував актор.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в США священик влаштував секс-ігрища з двома домінатрікс на вівтарі. Всіх учасників в результаті заарештували за непристойну поведінку.

Новини партнерів

Тимошенко випередила Зеленського і внесла в Раду проект закону про довічне ув'язнення за корупцію
У Києві жінка з маленькою донькою впали з 9 поверху і загинули

Найпопулярніше за тиждень