Американська співачка Леді Гага подала документи на купівлю земельної ділянки в Миколаївській області

Американська співачка Леді Гага подала документи на купівлю земельної ділянки в Миколаївській області
Читать на русском

Леді Гага стежить за земельною реформою в Україні

Американська співачка та актриса Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта (у світі відома під псевдонімом Леді Гага) подала документи до реєстру орендарів с/г землі в Україні на покупку земельної ділянки в селищі Веселинове в Миколаївській області. Про це сама співачка повідомила під час прямої трансляції в Instagram 31 березня.

Відповідаючи на питання фанатів, як вона проводить карантин і чим займається, щоб позбутися від нудьги вдома, вона розповіла, що давно стежить за процесом земельної реформи в Україні та навіть дивилася засідання українського парламенту 30 березня.

"Ну нарешті. Це дуже важливий історичний крок! Я вже сумнівалася, що вийде, але спасибі президентові Зеленському, що переконав депутатів. Сподіваюся проблем з покупкою не буде, і мені вдасться збудувати невеликий особняк біля річки та проводити тут літні канікули", - розповіла Леді Гага.

За даними джерела APnews мова йде про земельну ділянку в 10 га, а всі необхідні документи вже подані до реєстру і чекають рішення.

Як раніше повідомляв APnews, в Україні залишилася лише одна область без інфікованих коронавірусом - Миколаївська. З початку 2020 року з підозрою на COVID-19 в обласні лікарні звернулася 51 людина, з них 45 були госпіталізовані, а ще шість відмовилися від медичної допомоги. Зараз всі вони все зняті з обліку, а всі їх тести на коронавірус показали негативний результат.

Новини партнерів

У Києві не будуть відкривати ринки, незважаючи на рішення Кабміну - Кличко
США побили рекорд за смертністю від коронавірусу за добу

Найпопулярніше за тиждень