Алігатор зірвав тренування канадського футбольного клубу. Відео

Алігатор зірвав тренування канадського футбольного клубу. Відео
Читать на русском

Відмінний спосіб почати тренування.

Тренування канадського футбольного клубу "Торонто" зірвав вийшов на поле алігатор. Про це APnews повідомляє з посиланням на Sky Sports.

Футболісти прибули до Флориди на матч 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів КОНКАКАФ проти мексиканського "Крус Асуль". Однак тренування гравців перед матчем довелося перервати після того як на тренувальне поле вийшов алігатор.

Спочатку тварина попрямувала в бік електрокара, але після цього різко рвонула убік гравців. Правда, перелякані футболісти не пропустили нагоди зробити селфі з алігаторів - але на чималій відстані. У підсумку довелося викликати спеціальні служби, яким вдалося прогнати алігатора і "Торонто" відновив тренування.

"Це звичайна справа у Флориді, адже недалеко була водойма, але круто, що хлопці так близько побачили алігатора. Відмінний спосіб почати тренуватися", - прокоментував ситуацію тренер команди Кріс Армас.

Раніше APnews повідомляв, що в Бразилії птах відклав яйце на поле під час матчу. Гру довелося зупинити, щоб суддя зміг віднести його за межі газону.

Новини партнерів

"Був секс без шкарпеток?": Нардеп "Слуги народу" попався на інтимній переписці під час засідання Ради
Українець із Запорізької області тільки в 40 років отримав паспорт

Найпопулярніше за тиждень