Адвокат заявила, що поліцейські з Кагарлика здійснювали незаконні дії стосовно неповнолітньої сестри згвалтованої дівчини

Адвокат заявила, що поліцейські з Кагарлика здійснювали незаконні дії стосовно неповнолітньої сестри згвалтованої дівчини
Читать на русском

Олена Сотник вказала, що жителі Кагарлика бояться поліцейських, тому що вони фактично єдина влада

Адвокат згвалтованої працівниками поліції в Кагарлику дівчини заявила, що підозрювані здійснювали незаконні дії стосовно неповнолітньої сестри потерпілої - Алли. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву адвоката Олени Сотник.

"У нас є ще один фігурант у цій справі, і ми заява вже подали. Про вчинення злочину щодо малолітньої сестри Неллі, яку звуть Алла. Проти поліцейських-гвалтівників з Кагарлика відкрили нові справи. Ці самі підозрювані, за кілька годин до того, як почалися події з Нелею, здійснювали незаконні дії з неповнолітньою", - повідомив адвокат.

При цьому Сотник додала, що фактично вони її викрали та здійснювали слідчі дії без будь-яких підстав. Також вона зазначила, що місцеві жителі бояться поліції та їм нема до кого звернутися у разі порушення закону з боку правоохоронців.

Читайте також:

Як раніше повідомляв APnews, співробітники прокуратури змінили підозри поліцейським, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки в Кагарлику, на згвалтування групою осіб і тортури за попередньою змовою групою осіб.

Новини партнерів

Адвокати вимагають надати цілодобову охорону “жертві Кагарлика”
У вересні у Мінспорту не буде грошей на підготовку спортсменів - Гутцайт

Найпопулярніше за тиждень