24-річного вчителя з Вінницької області підозрюють у розбещенні дітей

24-річного вчителя з Вінницької області підозрюють у розбещенні дітей
Читать на русском

За місцем проживання та роботи фігуранта проведено обшуки, за результатами яких вилучено мобільний телефон та комп'ютерну техніку.

У Вінницькій області правоохоронці затримали 24-річного вчителя, який підозрюється у розбещенні та домаганні неповнолітніх. Його помістили до СІЗО.

Про це APnews повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції у Вінницькій області. Зазначається, що в будинку підозрюваного було проведено обшуки, внаслідок яких вилучили мобільний телефон та комп'ютерну техніку.

За попередніми даними слідства, від дій педагога постраждали кілька дітей. Розпусні дії щодо дітей чоловік чинив як під час особистого спілкування, так і в месенджерах.

Як наголосили правоохоронці, запобігти тяжким злочинам вдалося завдяки пильності батьків.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 156 КК (розбещення неповнолітніх) та ч. 3. ст. 156 – 1 ККУ (домагання дитини для сексуальних цілей). За скоєне передбачено покарання – до 8 років ув'язнення.

"Поліцейські закликають батьків уважно ставитися до своїх дітей, цікавитися їхніми проблемами та дозвіллям, з ким і на які теми вони спілкуються в мережі Інтернет. Будьте друзями для своїх дітей, це допоможе захистити їх від хибних кроків та подбати про їхню безпеку", - йдеться у повідомленні поліції.

Раніше APnews повідомляв, у Вінниці одну з місцевих вчительок підозрюють у розбещенні малолітнього хлопчика.

Новини партнерів

Україна розпочала спецоперацію за участю прикордонників, ЗСУ та Нацгвардії на кордоні з Білоруссю
Рада введе військовий стан в Україні через "кілька годин" після агресії Росії - Корнієнко

Найпопулярніше за тиждень