18-річний Нещерет увійшов в ТОП-3 воротарів ЛЧ за кількістю сейвів в історії

18-річний Нещерет увійшов в ТОП-3 воротарів ЛЧ за кількістю сейвів в історії
Читать на русском

18-річний дебютант "потягнув" ідеальний штрафний від Мессі.

Ворота "Динамо" в матчі проти грізної "Барселони" на "Камп Ноу" захищав 18-річний голкіпер Руслан Нещерет. До цього матчу на дорослому рівні воротар відіграв усього один матч - на минулих вихідних проти "Дніпра-1". І попри відсутність досвіду, юний дебютант зміг проявити себе. Про це APnews повідомляє з посиланням на Squawka.

Руслан пропустив перший гол вже на п'ятій хвилині матчу, а на 64-й - пропустив і другий. Ось тільки перший епізод - це пенальті від Мессі (і Нещерет навіть вгадав напрямок удару), а другий - це майстер-клас від Жерара Піке по грі головою.

В іншому ж 18-річний голкіпер зробив 12 сейвів, в тому числі врятував команду від шикарного удару Ліонеля Мессі зі штрафного. Причому виявилося, що в своєму дебютному матчі в Лізі Чемпіонів Руслан потрапив в ТОП-3 голкіперів в історії турніру за кількістю сейвів в одному матчі.

Подивитися на всі порятунку Руслана в цьому матчі (в тому числі і той самий сейв після штрафного) можна в нарізці моментів нижче.

А прочитати про те, як пройшов важкий виїзд киян в Барселону, можна прочитати тут. Коротко - "Динамо" програло, але продемонструвавши при цьому дуже цікаву гру в атаці.

Новини партнерів

Нардеп Гео Лерос до крові побився з Юрченком у кулуарах Ради. Відео
Роботодавці тиснуть на підлеглих через COVID-19 - МОЗ

Найпопулярніше за тиждень